GELECEK BİZİZ

"GELECEK BİZİZ" ŞARKISINA KLİP ÇALIŞMASI

Nil Karaibrahimgil tarafından Milli Eğitim Bakanlığı için bestelenen yeni okul zili şarkısı "Gelecek Biziz" adlı esere öğretmen ve öğrencilerimiz ile çektiğimiz video klip çalışması.

Beste: Nil Karaibrahimgil

Söz: Şermin Yaşar

Video Klip: Akif Nalcı

Devrekani Yunus Emre İlkokulu "Gelecek Biziz".

Şarkı Sözleri: Aç kapıyı, bekle bizi Hep beraber gelen biziz Kolkolayız eleleyiz Yoldayız biz, gelecek biziz Soran biziz, bulan biziz Soru biziz, cevap biziz Merak edip araştıran Dünyaları keşfedeniz Aç kapıyı, bekle bizi Hep beraber gelen biziz Kolkolayız eleleyiz Yoldayız biz, gelecek biziz Oyun biziz, müzik biziz Koşan biziz, duran biziz Yürekteki rengi bulup Hep yeniden resmederiz Aç kapıyı, bekle bizi Hep beraber gelen biziz Kolkolayız eleleyiz Yoldayız biz, gelecek biziz Tohum biziz, toprak biziz Güneş biziz, yağmur biziz Her gün biraz daha büyüyorken Çiçeklenip açan biziz Yarınlarsa hep baktığın Bir umutsa aradığın O da biziz, o da biziz...